Skip to main content

Budování charitativních týmů

Jako zaměstnanci společnosti ANDA Present s.r.o. všichni známe radost z dávání a věříme, že je důležité pomáhat těm, kteří to potřebují. V tomto duchu uspořádalo personální, IT a finanční oddělení charitativní teambuilding. Zúčastnění kolegové pomáhali 5 různým charitativním organizacím a institucím na 5 místech.

Na stanici zvířecí policie 11. obvodu se část týmu podílela na úklidu Domova pro koťata a péči o koťata. Během celého dne bylo mnoho zvířecích domovů bezvadně uklizeno a koťata se těšila z péče a náklonnosti.

Cicaotthon-2

Domov pro seniory Kamaraerdei se rozkládá na několika hektarech lesů, kde může starší generace strávit léta důchodu na čerstvém vzduchu, v zeleni a v klidném prostředí. Naši kolegové se zde věnovali zahradničení: pletí, okopávání, kopání a sázení květin. Ani počáteční deštivé počasí neodradilo tým od jejich práce.

Idősek-Otthona-2

Veselá byla i návštěva mateřské školy Kalocsa, kde se naši zaměstnanci věnovali úpravě laviček na nádvoří. "Navzdory horku jsme se skvěle bavili. Byli jsme velmi unavení, ale byli jsme hrdí a šťastní, když jsme viděli, jak si děti přebírají krásné nové lavičky," řekl jeden z účastníků.

Kalocsai-óvoda-2

V dočasném domově Centra pro rodinu a děti Budafok-Tétény uvařili kolegové paprikové brambory pro 12 rodin v nouzi. Díky uvolněné atmosféře se naši kolegové dozvěděli mnoho dojemných příběhů, díky nimž byl tento den opravdu nezapomenutelný a smysluplný.

Család-és-gyermekjóléti-központ-2

Útulek Chutkarozi je útulek pro zraněné psy. Naši kolegové pomáhali zaměstnancům při natírání plotů a venčení štěňat.

Csutkarozi-Menedéke-2

Týmy dorazily na jednotlivá místa s cennými dary, ale skutečným darem byla možnost pomoci nadacím/institucím s naší prací.